About Fenella

Född det braiga året 67 samma år som den legendariska skivan Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band.

Flyttat från söder till förort till gettoort till förort och slutligen till vischan.

Bor med 2 härliga tonåringar, en man, tre hundar (och valpar på kö i magen) 6 katter (varav 3 kattungar som ska flytta snart), 14 hönor och 7 tuppar (ingen som vill ha en?). Och några hästar.

Utbildning: dagmormor (börjar förstå precis hur otroligt bra hon var synd att jag inte kan tala om det för henne) och lekis, Bergholmsskolan fram till 4.an (vi sjöng psalmer varje morgon, jag kan dem än: Härlig är joooorden härlig är Guds hiimel…), Tallidskolan och Fittjaskolan (inga psalmer bara Elvis), natur i Skärholmen, sabbatsår, Lärarhögskolan (Sv, Eng, Sv2 4-9).

Jobbat på sommarloven sedan…13 eller 14-årsåldern? Jobbade extra på H&M i många år, parallellt med lärarvik, lärarhögskolan och fast tjänst som lärare. Roligt jobb faktiskt! Lärarjobb i Bjökhagen i ett lärarlag som var skolvärldens spjutspetsar, otroligt duktiga och lite utflippade, på Hagsätraskolan och på Kunskapsskolan i Tyresö, i det bästa lärarlag jag skådat. Det är roligt att vara lärare. Och så slutade jag och …

startade egen ridskola för cirka 10 år sedan. Och det är också roligt. Summa summarum: det är roligt att jobba! Eller så har jag haft tur med mina jobb.

Har ett femtiotal ridskoleelever, ett tiotal privatelever, 10 hästar som jobbar på ridskolan, några till som ska bli ridskolehästar, några hästar som ska säljas, några som går i avel och ett gäng på tillväxt.

Och utöver att utbilda och rida gillar jag att skriva. Jag hoppas att någon gillar att läsa det jag skriver också.

 

 

En kommentar till About Fenella

 1. Hej Fenella!
  Jag saknar en widget i kanten till höger på er fina sida – den som man kan fylla i för att prenumerera på bloggen via e-post!
  Vilka härliga ”raggsockor” på bilden! Saknar hästar i mitt liv nu, har inte ridit sen sist jag red Skjöldur. Men jag behandlar en nordsvensk ibland.
  Hoppas allt är bra med er.
  Stor kram
  Karin 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s