Det finns köp att vara nöjd med också!

I går var vi på Lindnäs och Magnus fick rida båda passen. Jag orkade inte efter en veckas magsjuka. Kan tyckas att det var synd om mig men jag njöt!

Äntligen! 2 år har de tagit, men i går var det övervägande bra med Psykobirkir. Och när han är bra så är han så in i h-vete bra. Finns massor massor med gång att hämta i den pållen, bara psykbryten som måste sluta.

Det andra passet var det my-little-pony-Torsten som reds. Nä, vi har nog aldrig haft en häst med så dåligt flås. Ändå levererar han. Klart värd sina pengar. Så härligt att man kan se pappa Klettur frá Hvammis rörelser i honom. Hur snabbt kan man trava mån tro?

En svenskfödd och en islandsimport. En klarade flytten hit dåligt, en bra. Och nej den islandsfödda har inte visat upp en endaste konstighet. Han kom, han skoddes, han reds redan dag 2 i trädens rike.

Nu ska den hårfagre träna kondition och bli lättare för hjälperna, sen ska vi ut och varva alla på ovalbanan 🙂 Fina fina hästen.

Birkir är nog lik sin pappa också, har jag förstått så här i efterhand. Det kan vara olika bra att vara lik sina föräldrar.

Idag har de också varit bra, om man bortser från att det tog 20 minuter för den svenskfödda att låta sig hämtas i hagen.

Så har vi lilla Pila som inte längre är liten. Hade lektion för Eva med henne och de var verkligen fina.Det blir en bra häst av den där också. Hon har mamma Manadis driv, men har fått en bättre start, eller något, för hon är också lydig. Genuin arbetsvilja utan att för den skull rusa omkring. Mammas naturliga fallenhet för tölt, de är båda naturtöltare, samtidigt jag tycker att jag ser pappa Solfaris rörelser.

Nu ska jag ut och pussa på den bästa, Brá, och se om hon fått allvarliga men av att jag red henne när jag var sjuk. Hon tyckte ine alls om att jag inte var mig själv.

 

NÄ- tränset har ännu inte kommit, det är på väg men det borde redan varit här. Rekommenderar INTE att köpa ett sådant träns, möjligen från Amazon.

Annonser

Om eriksdal

Tankar kring hästar, ridning och annat som händer i livet.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s