Vardagen i hemmets inte så lugna vrå.

Det fortsätter. Halv sju vill valparna ut. Ut och kissa. Ett herrans slit att få in dem igen så att människorna kan åka till skola och jobb. De sover i någon timme, jag hinner mata hästar, och så ska de ut igen.

Härligare syn än Halley när han träffar sin kompis katten Mini för första gången på morgonen finns inte. Han viftar inte bara på svansen utan på hela kroppen så att han nästan går omkull. Vilken fantastisk katt vi har. Han busar med valparna som om han vore en i gänget. Han ÄR en i gänget.

Ceres är en målmedveten sort. Hon är först ut med att dra sig upp i soffan. Belöningen är stor- där sitter matte. Puss puss.

Mindre roliga stunder är det när man har bråttom och alla valpar vill ha uppmärksamhet. Fem valpar biter mig i höger fot och just som jag nästan kommit loss tar Juno ett skutt och hänger sig fast i låret. Berömmer man en för att den siter fint blir de andra otåliga och pockar på uppmärksamhet- med tänderna. Fast alla kan nog sitt nu, och nästan alla kissar på tidning. De här hundarna behöver snart en egen människa som de kan terrorisera, älska och dyrka. Vi räcker inte till. En vecka så minskar antalet hundar i huset. 13 hundar, det är mycket.

Just nu är alla ute på tomten och rasar omkring eller som Hermes ligger och tuggar på en gren….mina stackars rosor!

Amor var med in och hämtade ägg i dag. Tur att man har snälla höns och tuppar. Inga problem med Amor och han följde snällt med ut när jag sa åt honom.

Dags för dagens andra skurning, klockan är 10.

Annonser

Om eriksdal

Tankar kring hästar, ridning och annat som händer i livet.
Det här inlägget postades i Hundar, Valpar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s